2019-2020 YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL VE DOKTORA BİLİM SINAV YERLERİ

Yüksek Lisans Yabancı Dil ( İngilizce ) sınavı 10.07.2019 tarihinde saat:10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi A Blok Zemin Kat'ta yapılacaktır.

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylardan, başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

NOT: Sınava girecek adaylar, aşağıdaki linklerden sınava girecekleri sınıfları öğrenebilirler. Ayrıca listeler sınav günü ilgili sınıfların kapılarında asılı bulunacaktır.

İngilizce Sınava girecek adayların sınava girecekleri sınav merkezi AA-1 için tıklayınız.

İngilizce Sınava girecek adayların sınava girecekleri sınav merkezi AA-2 için tıklayınız.

İngilizce Sınava girecek adayların sınava girecekleri sınav merkezi AA-3 için tıklayınız.

İngilizce Sınava girecek adayların sınava girecekleri sınav merkezi AA-4 için tıklayınız.

NOT:  Başvuru dilekçesinde  sınava gireceğini beyan edip, listede ismi olmayan adayların 10.07.2019 tarih saat 09:30'a kadar fbe@bingol.edu.tr  adresine mail atmaları durumunda gerekli incelemeler yapılarak kendilerine dönüş sağlanacaktır.

Doktora bilim sınavı 11.07.2019 tarihinde saat:10:00 'da Fen Edebiyat Fakültesi A Blok Zemin Kat'ta yapılacaktır.

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylar "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir. Adayların bilim sınavına girmeleri zorunludur.

Doktora bilim sınava girecek adayların sınava girecekleri sınav merkezi AA-1 için tıklayınız.