2020-2021 BAHAR DERS KAYITLARI HAKKINDA

Kayıtları: 22-25 Şubat 2021

1-Öğrencilerin katkı payları ve öğrenim ücretlerini, Halkbank Şubelerinden, ATM, İnternet ve Gişe işlemlerinden 22-25 Şubat 2021 tarihleri ​​arasında yatırmaları gerekmektedir. Öğrenci numarası olmadan ödeme yapılamamaktadır.

2-Yükseköğretim programlarından program süreleri sonunda mezun olamayan öğrencilerden öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti alınır.

3-2020- 2021 eğitim - öğretim yılı bahar dönemi dersleri 01 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.

4-Süresi içinde katkı payı veya öğrenim ücretini ödemeyenler ile mazeretleri ilgili Yükseköğretim Kurumunun Yönetim Kurulunca kabul edilmeyenler, o dönem için kayıt yaptıramaz ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.

5-İkinci bir yüksek programına kayıt olanlar 11 Temmuz 2020 tarih 31182 Sayılı Resmi Gazetede 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Yüksek Öğretim Kurumlarında Cari Hizmet Faaliyetlerinde Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim ücretlerinin Tespitine Dair Kararının 10. maddesi 3.fıkrasında “Öğrencinin olduğu sadece bir programın Öğrenci Katkı Payı Devletçe karşılanır. Bir yükseköğretim programı, kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programıına (çift ana dal programları) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programı öğrenci katkı payları, yükseköğretim programı ile karşılıyorum ” denilmektedir. Bu işte Üniversitemize üniversite olarak kayıt birinci de katkı payını yatıracaklardır.

NOT 1: Ders Kaydı yaparken dönemin seçmeli dersleri hazırlık bölümünde yer almaktadır. Dersler  tümü kısmında yer alır.

NOT 2: Yeni kayıt yapan öğrenciler sistemden danışmanlarını görebilirler.

Uzmanlık alan dersi, danışmanlık, seminer, yüksek lisans tezi, doktora tezi, doktora yeterlilik ve doktora tez önerisinde danışmanın ismini göremeyenler fbe@bingol.edu.tr mail olarak bildirsinler. Yeni kayıt yapan danışman hocaları belli olmayanlar sadece seçmeli derslerini seçip ders kayıtlarını kesinleştirsinler.

6- Tezsiz (İ.Ö) öğretim ücreti 2 taksit şeklinde olup 2.250 TL olarak Halk Bankasına yatırılacaktır.

Ders ve projesini tamamlamayıp 3. yarıyılına giren öğrenciler için Bingöl Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Uygulama Esaslarının 42. maddesinin 7. fıkrası uygulanır.

7- Yabancı uyruklu öğrenci eğitimleri ücretlidir.

8- Eski öğrenciler ders kayıtlarını kesinleştirme işleminde sorun yaşadıklarında danışmanları ile ilgili geçsinler.

Arı ve Arı Ürünleri Açılan Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Arı ve Arı Ürünleri Açılan Doktora Dersleri için tıklayınız.

Bahçe Bitkileri Yüksek Lisans Dersleri İçin tıklayınız.

Biyoloji Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Biyoloji Doktora Dersleri için tıklayınız.

Biyoloji Doktora (Olüpyk) Dersleri için tıklayınız.

Fizik Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Fizik Açılan Doktora Dersleri için tıklayınız.

Gıda Güvenliği Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Matematik Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Kimya Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Kimya Doktora için tıklayınız.

Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Makine Mühendisliği Doktora Dersleri için tıklayınız.

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz (İ.Ö) Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Tarla Bitkileri Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Tarla Bitkileri Doktora Dersleri için tıklayınız.

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Zootekni Yüksek Lisans Dersleri için tıklayınız.

Ders kayıtla ilgili sorularınız için 04262160012-Dahili 5161 veya 5075 numaralarını arayabilir.  fbe@bingol.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.