30 HAZİRAN 2020 TARİHLİ İLANIMIZA BAŞVURU YAPAN YEDEK ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE

KESİN KAYIT YAPTIRACAK YEDEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

31 Ağustos 2020 tarihli ilanımızda, Yeni Tip Corona Virüs (COVİD-19) hastalığına yakalanmalarından veya bu hastalıktan dolayı karantinada olmalarından kaynaklı kayıt yaptıramayan adayların, kayıt tarihinin bitiş tarihinden itibaren 2 hafta içerisinde başvurması  durumunda, bu hastalığa yakalandığını gösteren sağlık raporunu veya karantinada olduğunu gösterir belgeyi ibraz etmeleri koşuluyla, kesin kayıtlarını 31 Ağustos 2020 tarihli ilanımızdaki takvime göre yapılacağı belirtilmişti.  Bu durum dolayısıyla 10-11 Eylül tarihleri arasında kesin kayıtlarının yapılacağı daha önce ilan edilmiş olan yedek adaylarımızın kontenjanlarının ilanı ve kesin kayıtlarının da yine 31 Ağustos 2020 tarihli ilanımızdaki takvime göre yapılması kararının ÖĞRENCİ MAĞDURİYETİNİN ÖNLENMESİ AMACI İLE tekrar ilanına ihtiyaç duyulmuştur. İlgililere duyurulur.

NOT: 31 Ağustos 2020 tarihli ilanımızdaki takvim aşağıda verilmiştir.

Asıl Adayların Kesin Kayıt Tarih Aralığı

28-29 Eylül 2020